ZONᾸ LECTORI SALA 1

Informații Generale

Suntem onorați de participarea dumneavoastră în calitate de speakeri la Zilele Spitalului Clinic de Recuperare Iași, 21 – 26 Martie 2022. Formatul de desfăşurare a manifestării este unul online, având o participare consistentă atât de lectori, cât si de participanți în mediul online.
Mai jos puteți regăsiți, dacă dați click pe numele dumneavoastră, link-ul de acces online pentru participarea în calitate de lector pentru sala 1. De asemenea, dacă dați click pe iconul de sub nume veți fi putea vedea zonele de program unde sunt inserțiile dvs. în cadrul manifestării.
Aplicația folosită pentru conectarea la eveniment din mediul online este ZOOM, astfel că toate procedurile şi operațiunile necesare (e.g. conectare, share screen, discutii in panel s.a) ce vor trebuie realizate de către speakerii cu participare online sunt specifice acestei platforme.
Este necesar ca accesul în cadrul manifestării să se realizeze în pauza dinaintea modulului ştiințific în care urmează prezentarea dumneavoastră. Respectarea timpului de prezentare în conformitate cu programul este necesară.
Pentru verificarea a funcționalității sistemului si a prezentărilor, deschiderea sălilor în sesiune privată se va realiza cu 45 de minute înainte de începerea programului fiecărei zile. 
Accesarea linkului de lector se face doar pentru realizarea prezentărilor/moderărilor. Pentru vizualizarea lucrărilor în calitate de participant, vă rugăm sa folositi linkul urmator: https://zoom.us/j/97184258018

Parolă de acces standuri virtuale: ZSCR2022!

 

SALA 1

Click mai jos pe numele propriu pentru acces ȋn sală ȋn calitate de lector și pe icon pentru a vedea inserția în program:

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Pentru suport tehnic aferent Sălii 1:

Persoană de contact: Claudia Vatamanu

Adresa de mail: claudia.vatamanu@focusevent.ro

Nr. de telefon: 0733 128 112

RESURSE

Template prezentare PowerPoint

Descarcă template-ul ppt şi personalizează prezentarea pe care o vei susţine!

Vezi template PPT

Background virtual 

Descarcă backgroundul virtual şi instalează-l în contul de ZOOM din care vei prezenta!

Descarcă background

Volumul de Rezumate 

Descarcă volumul de rezumate pentru a vedea lucrările din cadrul manifestării!

Descarcă volumul de rezumate

Broșură Program

Descarcă broșura cu programul evenimentului!

Descarcă broșura